Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2012 18:47 - Транспортен склад под наем в Пловдив
Автор: transportilogistika Категория: Бизнес   
Прочетен: 2605 Коментари: 0 Гласове:
0



Много хора биха се запитали дали изобщо им е нужен склад във вторият по големина град в страната - Пловдив. На този въпрос не може да се даде еднозначен отговор по много причини. Просто нещата са много специализирани и зависят от дейността на всяка фирма.

Ако имате поръчки от Пловдив, а произвеждате продукцията си на място отдалечено от града на повече от 50 километра трябва сериозно да се замислите над поемането на такава стъпка.

При всички случаи складове под наем Пловдив можете да намерите много лесно. Има много фирми които предлагат такава услуги. Но не се спирайте на първата срещната фирма. Може и да Ви се струва, че няма какво различно да има при офертите за наем на склад в Пловдив освен цената, но не е точно така.

Когато подбирате склад под наем обърнете внимание на местоположението му. Ако влизате в Пловдив от запад, тоест от към София, по-добре изберете склад в западната страна са града. Причините са това са много, но една от най-главните е че ще избегнете честото пътуване с камион по натовареното околовръстно на града. Там е по-лесно да се движите с лека кола.

Друго нещо за което трябва да внимавате е размерите на склада. Преценете внимателно колко обемни са продуктите които продавате. Ако се занимавате с малки неща, това вероятно няма да Ви касае, но си представете как се пренасят големи количества едра техника или мебели през тясна врата. Няма да е приятно нали?

Постарайте се да изберете склад със специално изградена рампа за ТИР-ове. В Пловдив почети всеки по-голям склад разполага с такава, но все пак попитайте преди да наемете склад. Предимствата на тази рампа са огромни. Благодарение на нея се избягва бавното товарене и разтоварване на стоките от камиона който ги превозва до Пловдив.

Не е маловажна и сигурността на склада. Поинтересувайте се за денонощна жива охрана, СОТ, видео камери и противопожарна система.



Тагове:   Пловдив,   наем,   склад,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: transportilogistika
Категория: Бизнес
Прочетен: 14414
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930